Over Barnoud Vos

Barnoud Vos

Barnoud Vos

Barnoud Vos is geboren op 1 december 1969 in Bussum. Hij is van jongs af aan geïnteresseerd in vechtkunsten en is begonnen met judo, vanwaar hij overstapte op Jiu-jitsu. Na vele jaren trainen en het behalen van de zwarte band, werd hij door een trainingsgenoot enthousiast gemaakt en uitgenodigd voor een andere vechtsport: “Ving Tsun Kung Fu”   hij nam de uitgenodigd aan om mee te trainen
Dat was zijn eerste confrontatie met Ving Tsun. De tweede confrontatie liet niet lang op zich wachten, want hij mocht aan het eind van de les sparren met een gevorderde beoefenaar.
Hij probeerde vanuit zijn Jiu-jitsu trukendoos grip te krijgen op zijn tegenstander, wat onmogelijk bleek. Het leek wel of zijn tegenstander de controle had over zijn armen, bij elke poging wat terug te doen werd hij afgestraft met een salvo aan stoten. het enthousiasme voor Ving Tsun Kung Fu was geboren. Barnoud begon zijn training Ving Tsun in 1989 en startte na jaren intensive training en lessen geven in 2005 zijn eigen school op de kleine koppel te Amersfoort waar hij een ruimte huurde samen met Boxing A80 en een kickboks school, hierdoor ontstond een mooie combinatie van Chinees boksen (Ving Sun), boksen en kickboksen die getraind konden worden. Helaas stond het gebouw op de monumentenlijst en mocht het op een gegeven moment niet meer verhuurd worden waardoor ieder zijn eigen weg ging. De Ving Tsun school heeft nu een eigen unieke plek op de Ruimtesonde 6 te Amersfoort waar met veel enthousiasme hard getraind word. Barnoud  traint wekelijks met andere trainers bij Ed Blom in de school Zoetermeer om het niveau in Nederland hoog te houden en door te ontwikkelen, ook gaat hij nog met regelmaat naar trainingen van Philipp Bayer die over de hele wereld gegeven worden.

Agenda

  Meer informatie

  Barnoud Vos
  E-Mail: info@vtkungfu.nl
  Tel.: 06 44710628
  Postadres: Ruimtesonde 6
  3824 MZ Amersfoort

  Zaaladres:
  Ruimtesonde 6
  3824 MZ Amersfoort