Over Barnoud Vos

Barnoud Vos

Barnoud Vos

Barnoud Vos is geboren op 1 december 1969 in Bussum. Hij is van jongs af aan geïnteresseerd in vechtkunsten en is daarom begonnen met judo, waarna hij overgestapte op Jiu-jitsu. Na vele jaren trainen en het behalen van de zwarte band, werd hij door een trainingsgenoot enthousiast gemaakt voor een andere vechtsport: “Ving Tsun Kung Fu” en besloot daar te gaan kijken. Het bleef echter niet bij kijken want hij werd gelijk uitgenodigd om mee te trainen, wat hem geen tweede keer gezegd hoefde te worden.
Dat was zijn eerste confrontatie met Ving Tsun. De tweede confrontatie liet niet lang op zich wachten, want hij mocht aan het eind van de les sparren met een gevorderde beoefenaar.
Hij probeerde vanuit zijn Jiu-jitsu trukendoos grip te krijgen op zijn tegenstander, wat onmogelijk bleek. Het leek wel of zijn tegenstander de controle had over zijn armen, bij elke poging wat terug te doen werd hij afgestraft met een salvo aan stoten. het enthousiasme voor Ving Tsun Kung Fu was geboren. Barnoud begon zijn training Ving Tsun in 1989 en startte na jaren intensive training en les geven zijn eigen school in 2005. nog wekelijks traint hij met andere trainers bij Ed Blom in de school Zoetermeer om het niveau hoog te houden en door te ontwikkelen.

 

Agenda

  Meer informatie

  Barnoud Vos
  E-Mail: info@vtkungfu.nl
  Tel.: 06 44710628
  Postadres: Ruimtesonde 6
  3824 MZ Amersfoort

  Zaaladres:
  Ruimtesonde 6
  3824 MZ Amersfoort