Ving Tsun Kung Fu Amersfoort op Twitter

aug 23, 2012   //   by Barnoud Vos   //   Ving Tsun  //  No Comments

Sinds kort heb ik een Twitter account aangemaakt, zodat ik iedereen snel, altijd en overal op de hoogte kan houden van het laatste nieuws. Voordeel hiervan is dat ik vanaf mijn telefoon of willekeurige computer updates kan geven. Stel bijvoorbeeld dat ik een lekke band heb of juist al heel vroeg in Amersfoort ben, dan zet ik dat even in Twitter, zodat je weet dat we wat later beginnen of dat je juist wat eerder zou kunnen opwarmen.

De Twitterberichten komen op de website van Ving Tsun Kung Fu Amersfoort. Maar om echt altijd en overal op de hoogte te zijn kun je het beste even @vtkungfu toevoegen aan je twitteraccount. Je kunt dan net als ik op je telefoon updates zien als je een twitter app installeert.

Voeg @vtkungfu toe aan je twitter-account, dan ben je altijd op de hoogte

Leden tot vanavond en alle andere volgens in Twitter: kom een keer vrijblijvend kijken aan de Kleine Koppel 39b in Amersfoort!

Tot gauw,

Barnoud

Laat een reactie achter

Meer informatie

Barnoud Vos
E-Mail: info@vtkungfu.nl
Tel.: 06 44710628
Postadres: Ruimtesonde 6
3824 MZ Amersfoort

Zaaladres:
Ruimtesonde 6
3824 MZ Amersfoort