Wat kun je doen tegen geweld op straat

jan 25, 2013   //   by Barnoud Vos   //   Uncategorized  //  1 Comment

mishandeling eindhovenDeze week is het helaas weer helemaal een hot topic. Geweld in Eindhoven en Nijmegen, waarbij mensen volledig zinloos barbaars worden mishandeld. Het lijkt steeds vaker voor te komen, maar wat kun je hier nou tegen doen. Uiteraard zijn wij in geen enkel opzicht voor geweld. Wel vinden wij dat je het recht hebt om je bij dreiging van een ander effectief te kunnen verdedigen. In situaties als in Eindhoven en Nijmegen betekent dit concreet dat je dit soort idioten in no-time onschadelijk moet maken.

Voel jij je (soms) ook onveilig op straat? met Ving Tsun Kung Fu krijg je niet alleen meer zelfvertrouwen, je leert ook de technieken die nodig zijn om agressieve mensen die je zonder enige reden willen aanvallen compleet kansloos te maken. Meld je aan voor een proefles of kom gerust een keer kijken waarom straatvechters het afleggen tegen de snelheid en techniek van Ving Tsun Kung Fu.

1 Comment

 • Was inderdaad wel heel gaaf geweest als het slachtoffer een held was geweest in ving tsun en op de camera was vastgelegd hoe het andersom was gelopen.

Laat een reactie achter

Agenda

  Meer informatie

  Barnoud Vos
  E-Mail: info@vtkungfu.nl
  Tel.: 06 44710628
  Postadres: Ruimtesonde 6
  3824 MZ Amersfoort

  Zaaladres:
  Ruimtesonde 6
  3824 MZ Amersfoort